- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Централен регистар одбележува 18 години постоење

Централен регистар - Работник
268views

Централниот регистар денеска одбележува 18 години од работењето.  На одбележувањето на годишнината, според најавите од институцијата, покрај директорката Марија Бошковска – Јанковски, ќе се обратат и министерката за финасии Нина Ангеловска, министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски и претставникот на Делегацијата на ЕУ во Скопје Фрек Јанмаат, а ќе бидат доделени и плакети за успешна соработка со институциите, пишува Лидер.

Целосниот текст прочитајте го тука