- Advertisement -
МагазинНаука

Шокантна снимка од 2015та година, дали е поврзано со Корона вирусот?

Шокантна снимка од 2015та година, дали е поврзано со Корона вирусот? - Работник
22.6Kviews

На оваа снимка станува збор за научен прилог кој е снимен и објавен 2015 година, потточно на 16.11.2015 година на РАИ 3 како научна емисија на Леонардо. Тоа е прилог од медицината и покажува како кинезите прават еден експеримент , но тогаш никој не обрнал  внимание за што всушност се работи, и дека тој прилог се однесува на смртоносниот вирус КОРОНА, кој е произведен од страна на кинеските научници, во кинеска научна лабораторија и дека се знаело дека тој вирус е биолошко оружје. Знаеле и Американците кои остро реагирале кон Кина за да се спречи било какво понатамашно експериментирање. 

Сега ќе го погледнете прилогот, оригинално ќе слушнете како изгледаше тогаш прилогот без ниаква интерпетрација, ќе го слушнете преводот на српски и 2 минути од тој прилог објавен од 16.11.2015 година на Италијанскиот канал РАИ 3.

Advertisement

 

Advertisement
Advertisement