- Advertisement -
МакедонијаСветот на работникот

Шокантно: 12 автобуси во еден ден од Источна Македонија заминале во Италија

12 автобуси во еден ден - Работник
336views

Репортажа на порталот „Инфомакс” од Делчево. Една тажна слика која секојдневно се гледа во Источна Македонија, каде народот, и млади и повозрасни, се иселуваат во потрага по подобар живот.

Само во еден ден од Делчево дури 12 автобуси заминале за Италија.

 

Извор: Република