- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

Штрајкот на СОНК во Прилеп, 100 проценти поддржан (ВИДЕО)

873views

Почитувани колеги од Регионалниот одбор на СОНК – Прилеп, чувствувам потреба да Ви соопштам дека предупредувачкиот штрајк во прилепскиот регион е УСПЕШЕН! Ви благодарам на силната поддршка и се надевам дека нашиот предупредувачки штрајк ќе допре до оние што се повикани да ги покачат платите 25% проценти! – Велат од регионалниот одбор на СОНК од Прилеп.

Тие им благодарат и на родителите на солидарноста и помагањето кон враќањето на достоинството на просветните работници.