- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

Штрајкот на СОНК започна (ВИДЕО)

Штрајкот на СОНК започна (ВИДЕО)-Работник
786views

Штрајкот на СОНК започна. Од извори коишто ги добива Работник, штрајкот на СОНК започна успешно. Наставниците се наоѓаат на своите работни места, учениците не се примени, некои родителите се солидаризираа со просветните работници и не ги донесоа децата на училиште. Работник дојде до Ексклузивни снимки од Гостивар и Тетово кои покажуваат дека штрајкот на СОНК е успешен.