Штрајк на просветните работници и во ООУ Наим Фрашери -Неготино, Полошко (ВИДЕО)

Податоците што пристигнуваат од терен покажуваат голем одзив на просветните работници кои се решени да истраат во своите барања за пристојни плати, за почитуван просветен работник.