- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

ЈЗУ Клиничка болница Тетово вработува – плати до 25,399 денари

Државното правобранителство вработува- Работник
1.08Kviews

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 13 јавни службеници во ЈЗУ Клиничка Болница Тетово.

Се бараат кандидати за референти и соработници.

Advertisement

Платите во зависност од работното место се движат до 25,399 денари.

Advertisement

Advertisement
Advertisement