- Advertisement -
МакедонијаПравдаСиндикат

Јовевски: Синдикатите се двигатели во општеството

Јовевски - Работник
1.39Kviews

Професорот Лазар Јовевски кој е предавач на синдикалната школа на Кофедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС за Порталот Работник изјави дека оваа школа е од многу голема важност бидејќи синдикатите, според него, се двигатели во општеството и тие константно водат борба за остварување на работничките права.

Во продолжение погледнете ги изјавата на Проф. Д-р Лазар Јовевски и кадрите од синдикалната школа: