ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

ЈП „Национална Радиодифузија“ вработува 11 јавни службеници

ЈП „Национална Радиодифузија“ - Работник
112views

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 11 јавни службеници во јавното претпријатие „Национална Радиодифузија“. 

Се бараат кандидати за архивар, виши соработници, рефернети, помошник директор…

Во зависност од работното место платата се движи 47,562 денари.