ЕкономијаМакедонија

ЈП „Паркови и Зеленило“ вработува – плата до 22,908 денари

ЈП „Паркови и Зеленило“ вработува - Работник
180views

Агенцијата за Администрација објави оглас за вработување на шест јавни службеници во Јавното претпријатие „Паркови и Зеленило“ – Скопје.

Се бараат соработници, помлади соработници и референти.

Во зависност од работното место платите се движат до 22,908 денари.

Повеќе детали тука