- Advertisement -
Правда

Јуридика организира нова обука

Јуридика организира нова обука - Работник
540views

Асоцијација за правно – економски истражувања и едукација „Јуридика“ и Конто Профит
Ве покануваат на:
ПРАВНО – ЕКОНОМСКО СОВЕТУВАЊЕ
на тема:
Предизвици во правниот и економскиот систем во пресрет на евроинтеграцискиот процес.

„Работни односи и даноци – Актуелни прашања од пракса“.