Занимливости

10 заповеди на мудрите луѓе: Не ги барајте оние кои не ве бараат и не ги чекајте оние кои не ве чекаат

10 заповеди на мудрите луѓе - Работник
187views

Денеска ви претставуваме 10 цитати кои ќе ве замислат и можеби ќе ве натераат да промените нешто во својот живот во новата година, пишува Точка.

Целосниот текст прочитајте го тука