- Advertisement -
Занимливости

10-те најcмpтоносни филмски виpуси

10-те најcмpтоносни филмски виpуси - Работник
193views

Поради некоја причина, како што започна епидемијата со корона вирусот, се зголеми и популарноста на филмовите и сериите со ваква тематика. Обично, во филмовите, пандемиите резултираат со вистинска апокалипса. За среќа, секојпат станува збор за некој измислен вирус. Н, сте се запрашале ли кој филм го има најсмртоносниот вирус? Од „Resident Evil“, па сè до „28 Day Later“, ова се филмовите во кои владеат најопасните вируси.

Advertisement

Извор: Инфомакс

Advertisement

Advertisement
Advertisement