Занимливости

12 извонредни придобивки од Кока-Колата, кои ќе посакате да ги знаевте порано

12 извонредни придобивки - Работник
224views

Кока-Колата е еден од најпознатите газирани пијалоци во светот. Покрај големата популарност како вкусен и освежувачки пијалок, истиот има и други намени, за кои малкумина знаат, пишува Нане.

Повеќе прочитајте тука