- Advertisement -
ПравдаСветот на работникот

(Видео) 19 препораки на МЗЗПР за заштита на работниците од Ковид – 19

19 препораки на МЗЗПР - Работник
326views

Македонското здружение за заштита при работа во неколку наврати објави видеа и фотографии преку кои дава совети за заштита на работниците од вирусот Ковид -19.

Во нивното ново видео под наслов „КОВИД 19 ПРЕПОРАКИ – РЕШЕНИЈА ЗА БЕЗБЕДНО И ЗДРАВО РАБОТНО МЕСТО“, тие преку цртежи даваат 19 препораки на работниците, за тоа како да се заштитат од пандемијата на корона вирусот.

Advertisement

Инаку, Здружението на текстилни работници „Гласен Текстилец“, побара времено да се затворат текстилните фабрики во Штип, за да се сопре ширењето на пандемијата.

Во продолжение погледнете го видеото:

Advertisement
Advertisement

 

Advertisement