- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

45 нови работни места со просечна плата од 462 евра

45 нови работни места - Работник
573views

Четирисет и пет нови работни места со просечна плата од 462 евра се првичните ефекти од 48-те проекти што добија финансиска поддршка преку повикот „Стартапувај“ на Фондот за иновации и технолошки развој, објави БанкоМетар.

Целосниот текст можете да го прочитате тука