ЗанимливостиСветот на работникот

5 начини за уредување на домашното работно место според Фенг Шуи

5 начини за уредување - Работник
106views

Како да го уредите домашното работно место за поголема продуктивност и помалку стрес.

Уредувањето на работното место е неопходно за да се чувствувате добро, без разлика дали работиме од дома или во канцеларија. Во работниот простор треба да се чувствуваме добро, да обезбеди проток на позитивна енергија и да го намали стресот.

Методите за распоред на Фенг Шуи можат да ви помогнат да го организирате работното место дома на најсоодветен начин, пишува Женски магазин.

Целосниот текст прочитајте го тука