- Advertisement -
ЗанимливостиМагазинНаука

Роботот кој сакаше да го уништи човештвото добива и свое семејство. Пристигнуваат нови модели (ВИДЕО)

Индустријата веќе е незамислива без роботите. За оваа индустрија, корона пандемијата претставува прилика, а така размилуваат и од компанијата  Hanson Robotics од...
ЕкономијаМакедонијаНовости

Државен завод за статистика: Просечна месечна исплатена бруто-плата по вработен, ноември 2020 година

Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на просечната месечна исплатена бруто-плата по вработен во ноември 2020 година, во...
1 2 3 7
Page 1 of 7