- Advertisement -
Правда

КСС доби поддршка од РСС „Солидарност“ за почитување на фундаменталните синдикални права

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС денес ја свика оваа прес-конференција со поддршка од братските синдикати од регионот,...