- Advertisement -
СветСиндикат

Преполовен бројот на демонстранти за пензиските реформи во Франција

Француското Министерство за внатрешни работи соопшти денеска дека бројот на демонстранти против реформите во трудот организирани од синдикатите е повеќе...
МакедонијаСиндикат

КСС одржа средба со заменик министерката за информатичко општество и администрација

Невенка Стаменковска Стојковски, заменик министерката за информатичко општестсво и администрација во техничката Влада на РМ, одржа состанок со претставници на...
1 2 3 10
Page 1 of 10