СветСиндикат

Синдикатите бараат стимулации за медицинските сестри кои се грижат за пациентите со Ковид-19

Претставници на коморите, синдикатите и професионалните здруженија на медицински сестри денес - понеделник испратија барање до министерот за здравство Вилија...
ЕкономијаСветСветот на работникот

Проширена програма за субвенционирање на платите од соседите: Државата дава од 50 до 100 проценти од минимумот

Црногорската влада донесе одлука за продолжување на Програмата за субвенционирање на платите за уште два месеца со цел да се...
1 2 3 21
Page 1 of 21