Колумни

Колумни

Што ли уште оваа корона криза ќе и приреди на македонската работничка класа?

Анкетата на Организацијата на работодавачи на Македонија покажа дека 40,000 работни места се доведени во прашање, поради пандемијата на корона...
1 2 3 4 5 7
Page 3 of 7