- Advertisement -

Економија

ЕкономијаМакедонија

Нови инвестиции и работни места во компанијата „Амфенол“

Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска вчера ја посети американската компанија „Амфенол“ во Кочани, при што се...
ЕкономијаМакедонија

Бектеши: Успешните испораки на Македонија уште еднаш ја покажаа силната посветеност на соработка меѓу регионалните економии

Министерот за економија Крешник Бектеши учествуваше на првиот министерски панел на ОЕЦД конференцијата, која се одржува во рамки на Самитот...
1 284 285 286 287 288 297
Page 286 of 297