Занимливости

Занимливости

Грчките острови какви што досега не сте ги виделе: Крит и Кикладските острови фотографирани од вселената – “како на дланка“

Неверојатни фотографии пристигнале од Меѓународната вселенска станица и ги обиколиле социјалните мрежи, а корисниците се воодушевени. Неверојатен увид во тоа...
1 2 3 30
Page 1 of 30