Занимливости

Занимливости

Картата на отомаски адмирал од 15-ти век ги шокирала сите: Антарктикот претставен детално иако уште не бил откриен, но не таков како што го знаеме денес

Ако Антарктикот пред промената на половите бил значително посеверно од денес и ако не бил прекриен со мраз до пред...
1 2 3 4 26
Page 2 of 26