Занимливости

ЗанимливостиМакедонија

Град Скопје доделува степендии за спортисти – средношколци

Со цел да ја зголеми мотивираноста кај младите и талентирани спортисти - средношколци, Градот Скопје и годинава ќе додели стипендии...
1 20 21 22 23 24 52
Page 22 of 52