Занимливости

Занимливости

Се повеќе авиони се судираат со јата птици

Десет години по судирот со јатото птици, принудното слетување на пилот на авиокомпанијата Чесли "Сали" Саленбергер, на реката Хадсон, пилотите...
1 33 34 35 36 37 41
Page 35 of 41