Занимливости

ЗанимливостиМагазин

(Видео) Погледнете како Њујорк им оддаде почит на жртвите од нападите на 11 септември

Њујорк одбележува 19-годишнина од терористичкиот напад врз кулите близначки. Градот ја одбележува годишнината во длабока криза, со зголемени стапки на...
ЗанимливостиМагазин

(Видео) Словенка обвинета за отсекување на својата рака поради осигурување. Прогласена е за виновна

Во СЛОВЕНИЈА денес и беше изречена пресуда на 22-годишната Јулија Адлешиќ, која е обвинета за намерно отсекување на сопствената дланка...
1 2 3 31
Page 1 of 31