Наука

Наука

Климатските промени го загрозуваат здравјето на децата – тие се посебно чувствителни

Децата родени денес се соочени со разни и доживотни здравствени последици поради климатските промени, поради растењето во потопол свет при...
1 17 18 19 20 21 30
Page 19 of 30