Наука

Наука

Руските астронаути ќе бараат нафта од вселената: Развиена е посебна технологија

Компанијата „Руски вселенски системи“, дел од „Роскосмос“ соопшти дека е развиен првиот инфрацрвен радиометар за пронаоѓање на руда од Меѓународната...
1 2 3 4 5 22
Page 3 of 22