Новости

НовостиПравда

Царовска: Врз основа на меѓународни искуства ќе создадеме наш македонски модел на образование

Министерката за образование и наука Мила Царовска денес одржа онлајн состанок со претставници од естонското и грузиското Министерство за образование,...
ЕкономијаМакедонијаНовости

Левица: Предложениот лек за должничката криза е поопасен од самата болест од која е зафатена македонската економија

Јавниот долг забрзано се движи кон неодржливост. Нетранспарентноста, неотчетноста и самоволието во фискаланта политика на власта резултираше во надминување на...
ЕкономијаМакедонијаНовостиПравда

Утре седница на Координативното тело за туризам: Се бара оставка на Јаневски

Здружението на угостителството и туризмот при Стопанската комора на Македонија, Туристичко-угостителската комора на Македонија во рамки на Сoјузот на стопански...
ЕкономијаМакедонијаНовости

Туристичкиот сектор поделен, седница на Координативното тело во понеделник

Здружението на угостителството и туризмот при Стопанската комора на Македонија, Туристичко-угостителската комора на Македонија во рамки на Сoјузот на стопански...
1 2 3 4 23
Page 2 of 23