Новости

ЕкономијаМакедонијаНовости

Јани Макрадули избран за генерален директор на „Пошта“

Јани Макрадули, екс заменик-министер за животна средина и просторно планирање е именуван за генерален директор и претседател на Управниот одбор...
НовостиПравдаСветот на работникот

СВЕДОШТВО на текстилна работничка: Не одјавуваа и пријавуваа кога сакаа, на лекар дознaвме дека немаме осигурување

Голем дел од вработените во текстилната индустрија се изложени на прекршувања на нивните права од работен однос. Постојат примери на...
ЕкономијаМакедонијаНовости

Заев: Буџетот ќе се полни и преку договори за повеќе енергетски проекти, ЕСМ нема да се продава, ТЕЦ Неготино електроцентрала на хидроген

Претседателот на Владата на Северна Македонија Зоран Заев како експликација на делот на Буџетот за 2021 година, кој се однесува...
1 20 21 22 23 24 32
Page 22 of 32