- Advertisement -

Новости

МакедонијаНовостиПравдаСветот на работникотСиндикат

НСП организира трибина на тема: „Одземање на службено оружје и употреба на физичка сила при преземање на полициски овластувања“

Фејсбук статус на Независниот синдикат на полицијата:    Со оглед на зачестената појава на одземање на оружјето на полициските службеници...
МакедонијаНовостиПравдаСветот на работникот

Шахпаска: Остваруваме интензивни средби со засегнатите страни за Законот со кој нема да се работи во недела

Фејсбук статус на Јагода Шахпаска, Министерка за труд и социјална политика:   Согласно прифатената иницијатива на Владата недела да биде...
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Туристичките работници ја поздравуваат најавата за давање на Попова Шапка под концесија

Здружението на угостителството и туризмот при Стопанската комора на Македонија ги поздравува најавите за давање на Попова Шапка под концесија,...
1 258 259 260 261 262 274
Page 260 of 274