- Advertisement -

Новости

МакедонијаНовостиПравдаСветот на работникотСиндикат

Трудовиот инспекторат ја поништил одлуката на АД „ЕСМ“ за распоредување на Димче Грков во Кичево

Државниот инспекторат за труд ја поништи како незаконита, одлуката на АД ЕСМ за распоредување на работа во Кичево од Скопје,...
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Бектеши: Директно ќе ги поддржиме угостителите и туристичките работници со 7,5 милиони евра

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска одржа работен состанок со претставници на туристичко-угостителскиот сектор. На состанокот министерот ја презентираше Програмата...
1 372 373 374 375 376 385
Page 374 of 385