- Advertisement -

Новости

ЕкономијаМакедонијаНовости

Двојно намалена извршената работа на домашните градежници во странство

Во периодот јануари ‒ септември годинава вкупната вредност на договорените градежни работи во странство изнесува 200.928.000 денари, што е за...
НовостиПравдаСветот на работникот

СВЕДОШТВО на текстилна работничка: Не одјавуваа и пријавуваа кога сакаа, на лекар дознaвме дека немаме осигурување

Голем дел од вработените во текстилната индустрија се изложени на прекршувања на нивните права од работен однос. Постојат примери на...
ЕкономијаМакедонијаНовости

Заев: Буџетот ќе се полни и преку договори за повеќе енергетски проекти, ЕСМ нема да се продава, ТЕЦ Неготино електроцентрала на хидроген

Претседателот на Владата на Северна Македонија Зоран Заев како експликација на делот на Буџетот за 2021 година, кој се однесува...
1 608 609 610 611 612 620
Page 610 of 620