Правда

ПравдаСветСиндикат

Бугарија: Седум од десет деца се жртви на семејно насилство

Седум од десет деца се жртви на домашно насилство, истакнуваат синдикатот на бугарски просветни работници и министерството за внатрешни работи....
ПравдаСветот на работникот

Работниците во трудоинтензивните дејности имаат страв до коски да не го изгубат работното место ако се пожалат на институциите

Здружението Гласен Текстилец објави податоци од спроведен Анкетен прашалник за формите на модерно ропство во текстилната, кожарската и чевларската индустрија....
1 147 148 149 150 151 152
Page 149 of 152