Правда

Правда

Работилница на Јуридика на тема: „актуелни прашања, дилеми и решенија од областа на работните односи“

Асоцијацијата за правно-економски истражувања - Јуридика, денес одржа работилница, на тема: „актуелни прашања, дилеми и решенија од областа на работните...
1 167 168 169 170
Page 169 of 170