Правда

ПравдаСветот на работникот

Работничка отпуштена поради што му дала бесплатен ручек на ученик

Една компанија понуди повторно да ја вработи работничката во училишната кафетерија во Њухамшир, Велика Британија која беше отпуштена поради што...
ПравдаСветот на работникот

Работниците во трудоинтензивните дејности имаат страв до коски да не го изгубат работното место ако се пожалат на институциите

Здружението Гласен Текстилец објави податоци од спроведен Анкетен прашалник за формите на модерно ропство во текстилната, кожарската и чевларската индустрија....
1 195 196 197 198 199
Page 197 of 199