Правда

МакедонијаПравдаСиндикат

НСО: Ристо Ајтов како претседател на синдикат 17 години го манипулирал членството и вработените во одбраната

Независиниот синдикат на одбраната на фејсбук профилот на напиша дека додека тие се бореле за правата на вработените низ институционалниот...
МакедонијаПравдаСиндикат

Министерството за одбрана упати апел до Ајтов да не го меша во нарушените односи со другите синдикати

Министерството за одбрана во реакција по повод денешната прес конференција на претседателот на Синдикатот на одбраната и безбедноста го повика...
1 218 219 220 221 222 225
Page 220 of 225