Правда

МакедонијаПравдаСиндикат

НСО: Ристо Ајтов како претседател на синдикат 17 години го манипулирал членството и вработените во одбраната

Независиниот синдикат на одбраната на фејсбук профилот на напиша дека додека тие се бореле за правата на вработените низ институционалниот...
МакедонијаПравдаСиндикат

Министерството за одбрана упати апел до Ајтов да не го меша во нарушените односи со другите синдикати

Министерството за одбрана во реакција по повод денешната прес конференција на претседателот на Синдикатот на одбраната и безбедноста го повика...
1 238 239 240 241 242 245
Page 240 of 245