- Advertisement -

Правда

Правда

Македонија и САД се на иста листа на системско крешење на работничките права

Р. Македонија е на листата на држави каде што системски се кршат работничките права, вели новиот извештај на Меѓународната Конфедерација...
МакедонијаПравдаСиндикат

(Видео) КСОМ: бараме приспитување на правичноста на законот за извршување

Конфедерацијата на синдикални организации на Македонија бара преиспитување на правичноста на законот за извршување и преиспитување на реализација на извршувањата...
Правда

Царовска: Солидарноста и еднаквоста се темелите на ЕУ, ја повикувам Унијата да продолжи да ја продлабочува соработката во социјалната политика со регионот

Социо-економската перспектива на Северна Македонија и регионот беа тема на денешната Национална конференција „Никој не е изоставен во процесот на...
МакедонијаПравдаСиндикат

Спасовски: Ќе го следиме зголемувањето на пензиите согласно измените во законот за ПИОМ

Заложбите, целите и задачите поради кои е формиран Пензионерскиот синдикат при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија е подигнувањето и...
1 270 271 272 273 274 278
Page 272 of 278