- Advertisement -

Правда

МакедонијаПравдаСиндикат

Министерството за одбрана упати апел до Ајтов да не го меша во нарушените односи со другите синдикати

Министерството за одбрана во реакција по повод денешната прес конференција на претседателот на Синдикатот на одбраната и безбедноста го повика...
1 414 415 416 417 418 419
Page 416 of 419