Правда

Правда

Владата ја усвои информацијата за нивелацијата на платите во култура

Владата на Република Северна Македонија ја усвои информацијата за нивелација на платите на вработените во институциите од областа на културата...
ПравдаСветот на работникот

Работниците во трудоинтензивните дејности имаат страв до коски да не го изгубат работното место ако се пожалат на институциите

Здружението Гласен Текстилец објави податоци од спроведен Анкетен прашалник за формите на модерно ропство во текстилната, кожарската и чевларската индустрија....
1 53 54 55 56 57 60
Page 55 of 60