Светот на работникот

ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Средба на премиерот Спасовски со претставници на МАКАМ –ТРАНС: Важна е солидарноста од сите страни, дијалогот носи решенија

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, придружуван од заменичката на претседателот на Владата, задолжена за економски прашања,...
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Димитров: Речиси сите текстилни компании се ориентираа во шиење на заштитни маски

Македонските текстилни компании се ориентираа кон шиење на заштитни маски, а во помали колични скафандери, заштитни мантили и блузи за...
ПравдаСветСветот на работникотСиндикат

ЕТУК: Ова е најдлбоката рецесија во историјата на Европа – потребен е заеднички пристап за опоравување на економијата

Во однос на економската прогноза на Европската комсија за пролетта 2020 година, генералниот секретар на Европската Конфедерација на синдикати -...
1 168 169 170 171 172 281
Page 170 of 281