Светот на работникот

Светот на работникот

Сител: Производителите на ориз на предупредувачки протест – два часа блокирана една лента од регионалниот пат кон Кочани

Оризопроизводителите од Кочанско утринава, со земјоделска механизација, на два часа ја блокираа едната коловозна лента од регионалниот пат Штип-Кочани, кај...
Светот на работникот

Авиокомпанијата „Катај Пацифик“ ќе ги отпушти сите работници кои ги поддржуваат „илегалните протести“ во Хонгконг

Катај Пацифик вчера ги предупреди вработените дека тие кои ги „поддржуваат или учествуваат во илегалните протести“ во Хонгконг ќе бидат...
1 242 243 244 245 246 250
Page 244 of 250