Светот на работникот

Светот на работникот

Стресот на работното место е признаен како болест

Светската здравствена организација во регистарот на болести го стави и “Burnout”, односно хроничен стрес на работното место, објавија денес европските...
ПравдаСветот на работникот

Работниците во трудоинтензивните дејности имаат страв до коски да не го изгубат работното место ако се пожалат на институциите

Здружението Гласен Текстилец објави податоци од спроведен Анкетен прашалник за формите на модерно ропство во текстилната, кожарската и чевларската индустрија....
1 273 274 275 276
Page 275 of 276