- Advertisement -

Светот на работникот

СветСветот на работникотСиндикат

Уште стотина работници на „Алуминиј“ останале без работа

Независниот синдикат на вработените во Алуминиј ги повикал претставниците на властите во Босна и Херцеговина и претставниците на Република Хрватска...
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Јосевски: Ќе поддржиме само штрајк во судовите, а не бели штрајкови и меки протести

Синдикалната организација на правосудството при Синдикатот на администрација и државна управа САДУ, ќе поддржи само штрајк од сите нишани, соодветно...
1 346 347 348 349 350 364
Page 348 of 364