- Advertisement -

Светот на работникот

Светот на работникот

Прекин на работата во штипска текстилна фабрика поради неисплатени плати и придонеси

Претседателката на Здружението „Гласен Текстилец“ на својот фејбук објави дека во штипската текстилна фабрика Баргала, денеска имало прекин на работата,...
1 421 422 423 424 425 427
Page 423 of 427