- Advertisement -

Светот на работникот

ПравдаСветот на работникот

Поранешните вработени на „Охис“ протестираат пред институциите

Поранешните вработени во ОХИС и денеска протестираат пред институциите. Тие бараат исплата на побарувањата од стечајната постапка за 24 неисплатени...
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Ампева: Субвенции треба да добијат компаниите кои ги почитуваат работничките права и се трудат да исплатат поголеми плати од минималецот

Порталот Работник во однос на тоа какви се условите за зголемување на минималната плата, побара став и од Здружението на...
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Реакција на Синдикатот на УПОЗ за пролонгирање на најавеното зголемување од пет отсто на администрацијата

Вчера до Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и здруженија на граѓани на РМ (УПОЗ), пристигнаа неофицијални информации за...
1 538 539 540 541 542 546
Page 540 of 546