- Advertisement -

Светот на работникот

МакедонијаСветот на работникотСиндикат

Фирмите кои ќе преземат административец ќе добијат субвенции од владата

Приватните компании ќе добиваат субвенции за плаќање на придонесите на работниците кои ќе ги преземат од администрацијата. Друга опција е...
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Вишокот на административици ќе се нуди на приватниот сектор, вели Манчевски

Министерот за администрација и информатичко општество Дамјан Манчевски најави дека до крајот на годинава треба да заврши реорганизацијата на државната...
ПравдаСветот на работникот

Либерија: Бремени жени излегле на протест, докторите не им помагаат поради неисплатените плати од страна на државата

Ова е прв протест од ваков вид во Либерија од завршувањето на граѓанската криза. Во понеделник, на 23 септември, бремени...
1 598 599 600 601 602 606
Page 600 of 606